'The Cabinet' by Sentimo

Vi er stolte af at kunne annoncere et helt nyt produkt hos Sentimo: The Cabinet. Opdag denne nye type af radiatorskjuler, og lad dig blive overrasket.

Klassisk, smart, stilfuld og multifunktionel. Det er det nye Cabinet fra Sentimo. Design dit eget produkt, og vælg en af fem forskellige farver.

En klassisk form for radiatorskjuler med et moderne præg

Med "The Cabinet" fra Sentimo bringer vi en klassisk form for radiatorskjuler tilbage til nutidens interiør. Skjuleren har en slank og stilfuld finish og er produceret med omhu og ekspertise efter dine ønsker. Ligesom vores andre produkter er det lavet af metal. Dette sikrer en robust konstruktion og et unikt udseende.

 

Et multifunktionelt produkt

"The Cabinet" kan bruges som en skjuler til din radiator, men er også velegnet til andre formål på grund af dets handy design. Da skjuleren står på jorden, behøver den ikke nødvendigvis at være placeret på en radiator. Du kan derfor også bruge det som en stilfuld vægenhed eller skjuler for andre objekter eller genstande. En anden yderligere fordel: Skjuleren er perfekt til at sætte smukke genstande, planter og andre dekorationer på udstilling!

 

Kan sammensættes efter dine ønsker

Som du er vant til hos os, kan "The Cabinet" sættes sammen efter dine ønsker. For eksempel kan du bestille skjuleren i mange forskellige størrelser, og den fås i de nye Fine Structure-farver fra Sentimo. Fine Structure-belægningen gør den modstandsdygtig over for ridser.

Er du i tvivl om farven på dit Cabinet? Intet problem! Bestil farveprøver, så du kan være sikker på at træffe det rette valg.

Bemærk: "The Cabinet" af Sentimo fås kun i Fine Structure-farver.

Bestil farveprøver
GØR DET SELV: SENTIMOS CABINET KAN MONTERES HELT AF DIG SELV MED DEN VEDLAGTE VEJLEDNING

Vil du tjekke brugsanvisningen? Du kan downloade den her.

"THE CABINET" AF SENTIMO: ET NYT OG UNIKT PRODUKT MED DEN KVALITET, DU ER VANT TIL FRA SENTIMO!