20 september 2017

Vil du have en skræddersyet radiatorskjuler? Se hvordan her!

Traditionelle radiatorer anses ofte for at være en skamplet. Du kan vælge at udskifte dem med designerradiatorer, men det er ikke altid inden for dit budget. En enkel og nemmere løsning er en radiatorskjuler!

Radiatorskjuler... det lyder temmelig besværligt: Man skal måle, skære og samle. Men det behøver slet ikke at være så svært. Faktisk er det meget simpelt med en radiatorskjuler fra Sentimo!

Det er næsten altid muligt selv at tage målene! Sørg for, at du har det rigtige værktøj ved hånden: en pen, papir og et målebånd.

Alt, du skal gøre, er at måle radiatoren og placere skjuleren. Måling er nemt at klare med hjælp fra vores konfigurator: Angiv din situation, og så vil konfiguratoren give dig instruktioner om, hvordan du måler din radiator. Når du modtager din Sentimo, er det nemt at samle den, og den vil forblive på plads ved hjælp af kraftige magneter.

Personliggør din skjuler

På vores websted finder du 20 forskellige farver. De fleste af de farver, vi tilbyder, er RAL-farver. Vi bruger disse farver til at give dig mulighed for at matche din Sentimo med dit interiør.

Er du i tvivl om farven? Bestil en farveprøve.


Klar til at bestille din Sentimo?

Bestil nu!