13 februar 2020

Vedligeholdelse: På denne måde forbliver din radiatorskjuler på sit bedste

Du har endelig afsluttet indretningen af dit hus med Sentimo-radiatorskjulere. Nu vil du have dem til at forblive i deres bedste tilstand. Derfor har vi skrevet nogle praktiske tips til dig til vedligeholdelse af din(e) Sentimo(er).

Din Sentimo-radiatorskjuler er en skræddersyet metalskjuler, der er blevet pulverlakeret på vores fabrik i den farve,
du vælger. For at holde den så rent som muligt anbefaler vi at rengøre den en gang imellem. På denne måde
forhindrer du pletter såsom støvpletter.

Hvordan vises støvpletter?

Støvpletter kan forekomme på din radiatorskjuler på grund af den magnetiske påvirkning fra de magneter, der fastgør skjuleren til radiatoren. Magneterne tiltrækker støv, hvilket betyder, at støv kan "klæbe" til metallet på ydersiden af skjuleren. Nedenfor kan du se et eksempel på en støvplet. Har du bemærket det på din radiatorskjuler? Sørg for at bruge en (fugtig eller tør) klud så hurtigt som muligt! Så får støvet ikke en chance for at sætte sig i malingen.

Stofvlek

  • Til rengøring af din Sentimo kan du bruge en fugtig eller tør blød klud.
  • Foretrækker du at bruge en smule rengøringsmiddel? Sørg i så fald for at bruge et neutralt og mildt produkt. Aggressive rengøringsmidler eller slibemidler er muligvis ikke godt for belægningen og kan beskadige den.

Med disse tips håber vi, at din Sentimo altid vil bevare sit smukke udseende. Har du stadig nogle spørgsmål om radiatorskjuleren/-skjulerne i dit hjem? Besøg i så fald vores ofte stillede spørgsmål, eller kontakt os.

Kontakt os