02 marts 2020

Tips: forskellige typer af radiatorskjulere

Radiatorskjulere kommer i alle slags forskellige former og størrelser. Det gør det endnu sværere at vælge den rigtige skjuler, der passer til din situation. Der er et par fælles materialer til radiatorskjulere. Her vil vi diskutere et par stykker for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg til din radiator.

Træ

En af de mest almindelige typer radiatorskjulere er dem, der er lavet af træ. Radiatorskjulere i træ er nemme at samle og ofte til salg i forskellige isenkramforretninger. Er du en kreativ person, og vil du gerne have et originalt look? I så fald kan du lave din egen radiatorskjuler i træ. I begge tilfælde skal du være ekstra opmærksom på luftcirkulationen. Radiatorskjulere i træ skaber ofte varmetab på grund af den tætte struktur. Derudover er det også meget vigtigt at vedligeholde radiatorskjuleren. Da træ er et naturligt materiale, kan kvaliteten eller udseendet forringes, hvis du ikke vedligeholder det korrekt.

MDF

Et andet materiale, der ofte bruges til radiatorskjulere, er MDF. Dette materiale er lettere at arbejde med end træ. Når du bruger MDF, skal du ligesom med radiatorskjulere i træ sørge for, at du ikke skaber for meget varmetab. Det er spild af varmeomkostninger, men det er heller ikke godt for miljøet. MDF er let at vedligeholde, men har et mindre naturligt udseende sammenlignet med træ.

Metal

Sentimos radiatorskjulere er lavet i metal. Udover det faktum, at metal i øjeblikket er et trendy materiale at bruge til ens interiør, er det også perfekt at bruge, hvis du vil have, at din radiator går i ét med dit interiør, eller hvis radiatoren skal forvandles til et stilobjekt. En Sentimo-skjuler i metal fås i tre forskellige stilarter og mere end 20 farver. På denne måde vil du altid finde en skjuler, der matcher dit interiør og dine ønsker. Metallet i en Sentimo-skjuler leder varmen perfekt, fordi den er placeret tæt mod radiatoren med stærke magneter. Den specialdesignede top sikrer, at den varme luft kan stige. Det er derfor, du vil have minimalt til intet varmetab med en Sentimo.

Hvilken radiatorskjuler passer bedst til din situation? Bliv inspireret ved at tjekke vores lookbook!

Tjek vores lookbook