29 maj 2020

Tips: et luksuriøst look i køkkenet

Med et par små og praktiske justeringer kan alle skabe en følelse af luksus i deres køkken. Tipsene til dette er meget enkle, og ingen renovering er nødvendig!

Opbevar dine ting, men ikke alt

Er du en rigtig køkkenprins eller -prinsesse? Måske har du et helt bjerg af porcelæn, køkkenudstyr eller urtepotter. Tricket er at finde den perfekte balance i opbevaringen af disse ting. Prøv at holde din bordplade "ren", men vis dine smukkeste og mest luksuriøse genstande. Det gør du f.eks. ved at placere dem på en hylde eller i et glaskabinet.

Gør det personligt

Giv dit køkken et personligt præg ved at placere dekorationer eller tilbehør, der passer til dig.En anden måde at gøre dette på er at komme i gang med originale fliser eller greb. På denne måde skaber du dit eget unikke køkken.

Gør din radiator til en designerradiator

Vidste du, at det er meget nemt at blende din radiator ind i dit køkkeninteriør? Ved at vælge en Sentimo i en farve, der matcher køkkenskabene eller bordpladen, kan du forvandle din køkkenradiator til en designerradiator.

Vil du skabe din egen Sentimo? Design din egen Sentimo ved at følge et par enkle trin. Vores praktiske online værktøj viser dig vejen.
 

Design din Sentimo

Lys op i rummet med blomster

Blomster gør alt smukkere. Vælg en smuk buket i en luksuriøs vase, og placer den på fremtrædende vis i dit køkken. Dette er et rigtigt blikfang, og det spreder også en vidunderlig duft.

Et praktisk og stilfuldt tilbehør

En Sentimo-håndklædestang er den perfekte løsning til ethvert køkken. Radiatorvarmen gør det muligt for viskestykkerne at tørre hurtigt, hvilket gør håndklædestangen til et praktisk tilbehør. Den fås i forskellige farver og flere elegante designs, så der er en passende håndklædeholder til enhver stil.