28 august 2020

Tilbage til arbejdet: tips til dit hjemmekontor

For de fleste af os er sommerferien fløjet forbi. Selv om mange af os har holdt hjemme, er vi alle nødt til at vænne os til det "normale" arbejdsliv. Ikke desto mindre hopper vi ind i vores bil for at tage tilbage på arbejde. Mange af os gør, i det mindste. Måske betyder det at vende tilbage til arbejdet, at man igen skal slå sig ned på sit eget kontor. Hvis det er tilfældet, er vi glade for at hjælpe dig med at dekorere rummet og gøre det til et rart sted at arbejde.

Et kreativt rum uden for mange distraktioner

Med et godt miljø omkring dig kan du skabe mere kreativitet. Det lyder måske underligt, men det virker. Udseendet af rummet kan stimulere dine tanker. Prøv at bruge forskellige farver og former, der får dig til at føle dig godt tilpas. Det er dig, der skal være der hele ugen, så sørg for at give det et look, der passer dig. Desuden må du ikke skabe for meget distraktion. Du bør være i stand til at fokusere på dine opgaver og ikke bare se omkring dig på al den distraherende dekoration.

Et pænt eller rodet skrivebord?

Et godt layout for et kontorlokale varierer fra person til person. Det afhænger af størrelsen af rummet, mængden af udstyr, du har brug for, men også af det erhverv, du har. Det vigtigste er, at du kan sidde komfortabelt og også føle dig godt tilpas. For nogle betyder det et helt ryddeligt skrivebord, mens andre foretrækker at arbejde med et rodet skrivebord. Ikke desto mindre anbefales det, at alt er på sin plads ved dagens ene. På denne måde kan du starte din næste dag med en dejlig og ren tavle. Sørg for, at du har nok plads til at opbevare dine ting ordentligt. Derudover skal du give de ting, du bruger mest, et permanent opbevaringssted, så de let kan findes.

Fordelene ved planter

Vidste du, at planter er gode for luftkvaliteten? De kan sikre, at du kan koncentrere dig bedre. Det betyder, at det er meget bedre at arbejde med planter på dit kontor. Og de giver også rummet et friskt og farverigt look. De grønne farver giver en naturlig effekt. Med disse naturlige farver får du følelsen af en have inde i huset. Det er en bonus, især hvis du ikke har en have at slappe af i fra tid til anden.

Praktisk tip: Brug din Sentimo som magnettavle

Et godt tip! Har du en Sentimo-skjuler på dit kontor? Den er fantastisk til at bruge som en magnettavle. Måske er det et perfekt sted at hænge en huskeliste eller dagsorden. Du kan også sætte inspirerende billeder på den for at skabe en collage. Dette vil give din inspiration og kreativitet et løft!

ØNSKER DU OGSÅ AT PIMPE DIT HJEMMEKONTOR MED EN SENTIMO-SKJULER?

Design din egen Sentimo