06 februar 2020

Tendenser: Få krydret dit interiør med en mørk radiatorskjuler

Den mest valgte farve til en Sentimo er farven RAL 9010. Dette er en neutral hvid farve, der skaber ro i dit interiør. Desuden får denne farve din bolig til at se mere rummelig ud. Især når den kombineres med en væg, der har den samme farve. Foretrækker du et køligere look? Vælg en mørkfarvet radiatorskjuler for at opgradere dit look!

Kontrast

Hvis du ønsker at krydre dit interiør, er en af mulighederne at komme i gang med at male dine vægge. Men hvis du synes, det bare er lidt for meget at male en hel væg, kan en Sentimo-skjuler på din radiator være den perfekte løsning. Ved at vælge en mørk nuance og kombinere den med lyse eller farverige dekorationer kan du skabe en flot kontrast.

Dybde og atmosfære

Mørke farver giver kontrast og tilføjer en indbydende atmosfære til dit hjem. Hvor lyse toner skaber en rummelig fornemmelse, kan mørke toner gøre dit hjem mere hyggeligt og tilføje dybde. Kombiner for eksempel en grafitsort Sentimo-skjuler i metal (farve RAL 9011) med et blødt og uldent hvidt tæppe.

Lys

Før du vælger farven på din radiator, er det nyttigt at finde ud af, hvordan lyset kommer ind i dit hjem. Hvis du har store vinduer, vil der sikkert komme en masse naturligt lys ind, så en mørk Sentimo vil nok se fantastisk ud. Vil radiatorskjuleren blive placeret i et rum med mindre lys og plads? Så kan det være en bedre mulighed at vælge en Sentimo i lysere nuance.

Naturlige farver

Er du stadig bange for, at dit interiør ser for mørkt ud? Prøv i så fald at vælge en farve, der har tendens til at være brun eller grå, såsom RAL 7006 eller RAL 9007. Disse farver skaber også et naturligt look, der vil se godt ud med alle dine farverige blomster og planter.

Vær ikke bange for at kombinere!

Hvis du eksperimenterer med mørke farver i dit hjem for første gang, så vil du måske gerne være sikker på, at du tager det rigtige valg. Heldigvis har Sentimo en løsning på det. Hvis du er i tvivl om dit farvevalg, kan du nemlig bestille op til tre forskellige farveprøver gratis* for at se, om farven passer til resten af dit interiør. På denne måde ved du med sikkerhed, at farven, du har valgt, vil passe perfekt.
*Kun forsendelsesomkostningerne vil blive opkrævet.

Bestil dine farveprøver