19 september 2017

Radiatorskjuler: for dine børns sikkerhed

Vinterperioden er lige om hjørnet, og radiatorerne tændes igen. Et barn kan få grimme forbrændinger fra radiatorer. Derfor er det vigtigt at dække radiatoren og om muligt dens rør.

Radiatorer kan blive meget varme, og dit barn kan ved et uheld brænde sig. En konventionel radiator kan blive varmere end 55 grader Celsius! Radiatorskjuleren Sentimo Safety er specielt fremstillet til optimal varmeledning og er designet på en måde, hvor overfladen ikke bliver varmere end 30 grader Celsius. Dette gør Sentimo Safety velegnet til alle vuggestuer og hjem, så børn kan lege uden bekymringer.
 
Trods den lavere temperatur på overfladen af Sentimos Safety er der stort set intet varmetab. På grund af den åbne konstruktion i toppen og bunden vil radiatorens varmeledning simpelthen fortsætte med at virke. Dit hjem eller din institution vil stadig forblive opvarmet, uden at du behøver at bekymre dig om forbrændinger.

Børn opdager verden med alt, hvad der følger med den. Derfor er radiatorskjuleren fra Sentimo let at fjerne og rengøre. Du behøver ikke et kemisk rengøringsmiddel for at rengøre den.

Derudover giver en Sentimo-radiatorskjuler en elegant og luksuriøs følelse. Safety-radiatorskjuleren er specielt udviklet og giver endda ekstra sikkerhed på grund af de afrundede hjørner. Sentimos radiatorskjulere laves enkeltvis. Dette gør det muligt at vælge mellem alle de farver og stilarter, som Sentimo har at tilbyde.