24 september 2021

Prøv vores nye konfigurator til bestilling af dit Cabinet!

Det er nogle måneder siden, at vi første gang lancerede "The Cabinet by Sentimo". Cabinet kunne kun bestilles via en anmodningsformular, men nu kan du selv designe et Cabinet ved hjælp af den nye konfigurator. Lad os vise dig hvordan ved at guide dig gennem trinene!

Cabinet er en unik radiatorskjuler i metal, der kan bruges til flere formål. Det fås i mange forskellige størrelser og farver. Det betyder, at du selv kan vælge dybde, højde, længde og farve. Udover at dække din radiator kan du bruge dit Cabinet til at vise din smukkeste dekoration.

Vil du læse mere om "The Cabinet by Sentimo"? Det forstår vi godt. Du kan finde alle de oplysninger, du har brug for, her.

Hidtil kunne Cabinet bestilles på anmodning, men fra i dag af gør vi det meget nemmere for dig!

Design dit eget Cabinet online: Sådan gør du

Trin 1: Vælg mellem vores 5 smukke Fine Structure-farver. Fine Structure-pulverlakering er perfekt til produktets holdbarhed. Sammenlignet med glatte pulverlakeringer er Fine Structure-kollektionens farver meget ridsebestandige.

Trin 2: Derefter vil vi bede dig om at fortælle os, i hvilket rum dit Cabinet vil blive placeret. Vi beder dig om dette, fordi du kan bestille mere end én skjuler. Vi vil sætte det korrekte rum på boksen af Cabinet, så du straks kan se, hvor det skal hen!

Trin 3: På trin 3 spørger vi dig, om du vil have en varmeafleder i dit Cabinet. Når du bruger din radiator ret ofte, anbefaler vi en varmeafleder, fordi varmeaflederen sikrer bedre varmecirkulation.

Trin 4: Du kommer til at tage målene! Mål din radiator som vist på billederne. Du måler dybden fra væggen til fronten af radiatoren og højden fra gulvet til toppen af radiatoren (bemærk: Dette er forskelligt fra vores almindelige radiatorskjulere!). Du kan også måle rørene og drejeknappen, så de også bliver skjult.

Tip! Ønsker du, at dit Cabinet skal være større end den anbefalede størrelse? Det er ikke noget problem! Eftersom Cabinet er placeret på gulvet og mod en væg, kan du altid gøre det lidt større. Du kan vælge mellem de "større størrelser" som vist i konfiguratoren.

Trin 5: I det femte trin spørger vi dig, om du har brug for udskæringer i dit Cabinet til ting som rørene. Hvis du ikke har brug for udskæringer, kan du fortsætte, og dit Cabinet er klar til at blive bestilt. Har du brug for udskæringer? Så udfyld formularen. Vi vil kontakte dig for at diskutere de specifikke mål for udskæringer.

Når du har gennemført konfigurationen, vil du straks se prisen for dit Cabinet. Derefter kan du tilføje det til din indkøbskurv, bestille det og samle det inden for 4 uger!

Design dit Cabinet