07 oktober 2021

Oplev Stone Look: farver inspireret af naturen

Sommeren er forbi. Hej efterår! I år byder vi efteråret velkommen med noget særligt: den nye Stone Look-kollektion.

Vi har noget nyt at vise dig i efteråret! Vores nye farvekollektion er meget speciel. Vi introducerer Stone Look: 5 naturlige jordagtige toner, der er inspireret af naturen.

Naturlige og jordagtige nuancer

Efterårets mørke dage er ved at begynde. Mørke, men også meget hyggelige. Og vi har den perfekte ting til det. De naturlige og jordnære farver fra Stone Look-kollektionen er perfekte til denne sæson. De giver din radiator et ekstra unikt look. Kollektionen har 5 forskellige nuancer, der matcher enhver indretning. Går du efter et naturligt og roligt look? Så vælg White Stone eller Salty Sea til din radiatorskjuler. Foretrækker du at gøre din radiator til et mere edgy blikfang? Så er farven Rusty Steel helt sikkert noget for dig.

En unik finish

Hvad gør farverne fra Stone Look-kollektionen så unikke? De har en meget speciel finish. I modsætning til vores standard RAL-farver er farverne fra Stone Look-kollektionen blandet. Det betyder, at farverne ikke er solide. I kombination med den sandlignende struktur skaber dette en naturlig effekt. Noget du helt sikkert er nødt til at føle for dig selv for at opleve det. Bestil dine yndlingsfarver som farveprøve, og oplev det unikke look af disse farver.