26 juni 2020

Lad os vælge: Hvilket design passer til din stil?

For at tilbyde et passende design til ethvert interiør er Sentimos radiatorskjuler tilgængelig i tre forskellige versioner. Alle har selvfølgelig deres egen smag, men er du i tvivl om, hvilken version der passer bedst til dig og din indretning? Så læs videre!

Elegant, moderne og enkel: Sentimo Solid

Solid-version passer til alle stilarter. Skjuleren giver din gamle radiator et friskt udseende. Hvis du kan lide et moderne interiør, så er Solid-versionen især perfekt til dig. Den flade plade sikrer et slankt og moderne udseende. Udover dette udseende skaber det også sammenhæng i lokalet.

Tip! Ønsker du at holde radiatoren så diskret som muligt? Så vælg Solid-versionen i (næsten) samme farve som væggen. På denne måde vil din radiator smelte helt ind i dit interiør og vil ikke længere skille sig ud.


Cool og legende: Sentimo Groove

Med et noget mere industrielt interiør er Groove-versionen et godt valg. Denne version har en frontplade med tynde vandrette riller, som kan gøre udseendet bare lidt mere legende. Groove-versionen er mere slående end Solid-versionen. Med dette look kan du forvandle din radiator til et ægte blikfang.

Tip! Brug Groove-versionen til at give udseende af at din stue har lidt mere længde.


Sentimo Classic

Kan du lide klassiske detaljer såsom ornamenter eller paneler? Så vil Classic-versionen passe perfekt til din smag. Den forreste plade af Classic-versionen holder en enkel ramme, der giver en hyggelig fornemmelse. Derfor passer denne version godt i klassisk og enkelt interiør.


HAR DU TRUFFET DIT VALG? SÅ LAD OS BEGYNDE AT DESIGNE DIN EGEN SENTIMO.

Start dit eget design