06 august 2021

Kig ind i dette soveværelse i et hjem fra 1930'erne

Hos Sentimo har vi den luksus, at vi ofte kan tage et kig ind i de smukkeste huse. Vi ser, hvordan alle anvender deres egen stil og får en masse inspiration. I dag kigger vi på Martines soveværelse. Hun bor i sit smukt renoverede hus fra 1930'erne i Arnhem. Vi stillede hende fem spørgsmål om hendes stil.

Hvilke krav har du til det ideelle soveværelse?

Hvis du spørger mig, bør der være fred og ro i soveværelset. Jeg forsøgte at skabe dette ved at bruge så mange naturlige toner som muligt. Ved at arbejde med de samme farvetoner gør du et rum roligt, men samtidig ikke kedeligt. Du kan altid vælge at bruge tilbehør med en vis farve i det.

Hvordan vil du beskrive din soveværelsesstil?

Denne stil er en kombination af moderne elementer og designerelementer fra forskellige år. Jeg kan lide at lege med forskellige stilarter. Dette gør dit interiør unikt, og du sikrer også, at du kan bruge mange elementer i meget lang tid! Mange trendsættende elementer går aldrig af mode.

Kan du fortælle os noget om brugen af farver og materialer?

Ved at bruge forskellige materialer og teksturer skaber du et dynamisk rum. På trods af at jeg kun bruger naturlige og lyse farver, ser det hele stadig ikke kedeligt ud. Teksturer gør et rum komplet!

Hvilket look valgte du til radiatorskjulerne i dit soveværelse?

Jeg valgte at lade radiatorskjulerne smelte ind i rummet. Jeg valgte farven RAL 9010 og Solid-udgaven. Eftersom gardinerne falder over rørene og drejeknappen, kan man ikke længere se noget af selve radiatoren. I hele vores hus er væggene malet i farven RAL 9010, så det var let for mig at vælge farven. Jeg bestilte nogle farveprøver for at sammenligne nogle forskellige farver, men RAL 9010 var det bedste match for mig.

Tror du, at du vil ændre noget ved dit soveværelse i fremtiden, eller tror du, det er perfekt nu?

Faktisk er jeg meget tilfreds med mit soveværelse lige nu. Jeg tror, at basen altid vil være den samme, men jeg kan godt lide at lege med tilbehør rundt om i huset. Noget af det tilbehør, jeg ændrer en masse, er ting som stearinlys, planter, plakater eller indrammede fotos. Hvad jeg også gjorde for nylig, var at give en af lamperne en makeover ved at give den en ny lampeskærm! Så smid ikke tingene væk for hurtigt: Du kan give dem et nyt liv med minimal indsats!

HVILKEN FARVE VIL DU VÆLGE?

Bestil dine farveprøver!