22 juli 2021

Indretning af børneværelset

Hvordan har du indrettet børneværelset? For nogle af os kan dette være et temmelig svært job. Måske har du mange ideer, men dit barns ønske er noget helt andet. Hvordan håndterer du det? Vi er glade for at give dig lidt inspiration. Sentimo kan være en del af ethvert rums makeover!

Farver

I børneværelset kan du gå amok med nogle farver. Er lilla din søns eller datters yndlingsfarve? Slå dig løs, mal væggen lilla! Sørg for, at du ikke gør det for intenst. Du kan kombinere nogle pæne og lyse farver, men et rum med 100 forskellige lyse farver kan være lidt for meget. Den nemmeste måde at gøre det på er at vælge en eller to farver og bruge dem som basisfarver.

Et rum med et tema

Det at vælge et tema er en nem måde at sikre, at alt passer sammen på. Prøv at kombinere forskellige prints, planter og farver. Hvis du vælger et tema,-f.eks et jungletema, bliver det nemmere at beslutte, hvilke prints eller farver du vil bruge.

Tapet

Børneværelset er det ideelle sted til hyggelig tapet. Selvfølgelig kan du vælge et bestemt tema, men også noget neutralt. Tapeter kan findes i alle slags farver og print, så der er masser at vælge imellem. Vil du bruge et tapet med et iøjnefaldende print? Dæk derefter en eller to vægge med tapetet, og vælg at bruge maling til resten af væggene. På den måde bevarer du freden.

Et tæppe

Et tæppe er et must på børneværelset. Det gør rummet mere behageligt for dit barn at lege i. Vidste du, at der er så mange flotte tæpper til børneværelser? For eksempel kan du vælge et tæppe i form af et dyr eller vælge et, der passer perfekt til rummets tema.

Tilbehør

Du har sikkert en masse legetøj opbevaret i børneværelset. Det er en del af det trygge miljø, du skaber for dit barn. Men det er stadig muligt at dekorere rummet med velvalgt dekoration. Eksempelvis kan du placere en flot plante. Dette er godt for luftkvaliteten og forbedrer søvnen. Du kan også være kreativ med vægdekoration, en munter guirlande eller lys. Hvad der også gør godt, er en hyggelig samling af tøjbamser. Har dit børneværelse et jungletema? Så er det ikke komplet uden en løve, giraf eller en elefant!

En radiatorskjuler

De fleste vælger en neutral farve til deres radiatorskjuler såsom hvid, grå eller sort. Men som vi har nævnt før, kan du i børneværelset være meget kreativ med farver. Hvor dejligt ville det være at vælge en radiatorskjuler i en farve, der helt matcher resten af interiøret? Vores radiatorskjulere fås i en bred vifte af lyse farver, så der er en perfekt farve til ethvert børneværelse!

For

Efter


PASSER EN FARVERIG RADIATORSKJULER OGSÅ PERFEKT TIL DIT BØRNEVÆRELSE?

Design din nu