20 marts 2021

Et farverigt forår med Sentimos helt nye farver

Efter en lang ventetid er foråret endelig kommet. Hos Sentimo er vi glade for det! I år fejrer vi foråret med en masse nye farverige farver. Har du tjekket dem ud endnu?

Lykkens farver

Gul, grøn, blå, pink... Vi har det hele til dig. Sentimos nye farvestrålende kollektion byder på en bred vifte af farver, som du måske ikke ville forvente af en radiatorskjuler. De er alle unikke og giver et dejligt og originalt touch til dit interiør. Perfekt til foråret! Vil du prøve noget andet? Nu har du chancen!

Inspiration

Se, hvordan vi påfører nogle af vores nye muntre farver, og bliv overrasket!

Tør du gå efter en lys farve? Så er vores gule farve RAL 1004 (gyldengul) den perfekte til dig. Du kan gøre din radiator til et rigtigt blikfang.


Også en god mulighed: en sød farve til dit børneværelse

En anden fordel ved en farverig radiatorskjuler er, at den passer perfekt i et børneværelse. Vælg dit barns yndlingsfarve og giv rummet en flot makeover. Med nogle sjove ekstra magneter kan du dekorere skjuleren og gøre den mere personlig. Se vores lookbook for mere inspiration.

Svært at vælge?

Vi er her for dig! Alle nye farver fås som farveprøve. Bestil op til tre farveprøver gratis*, så du kan finde den rette. Farveprøverne er lavet af samme materiale som radiatorskjulerne, så du kan foretage en god sammenligning og være sikker på, at du træffer det rigtige valg.

*Du behøver kun at betale for forsendelse.

Tjek alle farver og bestil dine farveprøver