24 marts 2020

Denne sæson: Skab en fredfyldt følelse med naturlige farver

Vil du have en mere afslappet følelse i dit interiør? Sørg for at medbringe nogle lyse, naturlige nuancer. Naturlige og lyse farver som cremehvid, beige eller lysegrå giver dit interiør et afslappet udseende. Hos Sentimo er vi glade for at give dig nogle tips og inspiration til dit hjem.

Ikke alt skal være hvid

Når folk tænker på naturlige nuancer, tænker de ofte på hvid, grå eller beige. Men disse er ikke de eneste farver, der kan give dit interiør et harmonisk udseende. Andre naturlige eller pastelfarvede nuancer såsom lyserød eller lysegrøn (fantastisk til forårssæsonen!) kan skabe den samme effekt, så længe du holder balancen og ikke arbejder med for mange forskellige nuancer.

Bring forårssæsonen indenfor med farver som lysegrøn eller lyserød.

Figurer og print

Du vil måske gerne være lidt kreativ med udsmykningen af dit hus, hvilket selvfølgelig er helt fint. Vælg afbalancerede kombinationer af former og print, så det ikke bliver for meget. Det betyder ikke, at alt skal være i samme farve eller print, men at man skal sørge for, at alt passer ind i hinanden. Den nemmeste måde at gøre dette på er simpelthen at afprøve forskellige kombinationer og kompositioner og se, hvilken der gør dig mest komfortabel.

Belysning

God belysning er nøglen til et roligt interiør. Det er muligt at hænge én lampe op for at belyse hele rummet, men det er bedre at vælge et par mindre og ikke så lysende lyskilder i hele rummet. På denne måde kan du fremhæve de steder, du ønsker skal ses, eller de steder, hvor der er mest brug for lys.

Fjern uregelmæssigheder

Der kan stadig være steder tilbage i dit interiør, der fortsat vil genere dig. For mange mennesker er deres radiatorer en irriterende del af deres interiør. Men hvordan løser man det? Ved at vælge en Sentimo-radiatorskjuler i en farve, der passer godt med væggens farve, skaber du en afslappet og afbalanceret atmosfære.

Vil du lade din radiator smelte ind i dit interiør?

Bestil din radiatorskjuler