23 april 2020

5 grunde til at vælge Sentimo

Træt af at kigge på de gamle radiatorer i huset? Så prøv at få dem ud af syne! Der er utallige måder at slippe af med det irriterende udseende af dine radiatorer. Vi er glade for at give dig 5 grunde til, hvorfor Sentimo er den bedste løsning.

1. Til fordel for dit interiør

En Sentimo sikrer, at radiatoren er pænt tildækket. Dette er meget gavnligt for dit hjem og interiør. Men vidste du, at du kan gøre din Sentimo-radiatorskjuler til en fordel for dit interiør? På grund af det store udvalg af farver og de forskellige typer, der er tilgængelige, kan du gøre en radiator til en del af dit interiør. Radiatoren nedenfor er blevet omdannet til et virkelig stilfuldt indretningsobjekt ved hjælp af en Sentimo.

Gør din radiator til et designobjekt

2. En nem løsning

Det er muligt at udskifte gamle radiatorer med skinnende nye. Vær parat til at investere nogle penge, fordi nye (designer-)radiatorer ikke er billige. Men hvis du er på udkig efter en overkommelig og frem for alt nem løsning, er en Sentimo-skjuler en god løsning for dig.

3. Design din egen radiatorskjuler, og saml det selv

Da Sentimo er en gør-det-selv-løsning, der ikke tager mere end 5 minutter at samle, kan du gøre det helt selv. Du kan nemt sammensætte din egen Sentimo via vores praktiske online værktøj. Værktøjet angiver, præcis hvad du skal måle for at få det bedste resultat for din specifikke situation. Montering kan derefter udføres i et par enkle trin ved hjælp af de medfølgende magneter.

4. Optimal varmeledning

Sentimos radiatorskjulere er lavet af stål. Dette materiale i kombination med magneterne sikrer, at varmen ledes optimalt. Den varme luft kan stige gennem toppen af skjuleren og ind i dit hjem.

5. Altid her for at hjælpe dig

Hvis du har brug for råd om din radiator, kan du altid kontakte os. Fra hjælp med måling til rådgivning om design. Vores kundeservice er tilgængelig på hverdage via info@sentimo.dk.

Kontakt os