Sådan fungerer det

Du har endelig truffet beslutningen: Du får en Sentimo-skjuler! Nu er du sikkert nysgerrig på, hvordan det fungerer. Vi forklarer det her.

Det er meget nemt at bestille en Sentimo-skjuler. Vores praktiske konfigurator vil vise dig vejen. Lige fra at vælge farve til at tage målene – alt er klart forklaret ved hjælp af nogle nyttige billeder. Tjek det selv, eller læs alle oplysningerne om de vigtigste trin nedenfor.

Hvilket udseende får din skjuler?

Sentimo skelner mellem tre typer skjulere. Varianten "Solid", "Groove" og "Classic". Solid-versionen har en flad plade, og Groove-varianten har en frontplade med tynde vandrette riller. Modellen "Classic" giver din radiator et klassisk, men alligevel moderne design på grund af den elegante og indrammede front. Er du ikke sikker på, hvilken version der passer dig bedst? Så er vi glade for at hjælpe dig med dit valg. Du kan læse vores tips her.

Hvilken farve får din skjuler?

Vores radiatorskjulere fås i mere end 40 forskellige RAL-farver. Det betyder, at vi har en passende farve til enhver stil! Skjulerne er pulverlakeret på vores fabrik, hvilket sikrer en glat finish. Ønsker du, at din skjuler skal være ekstra mat? Vælg i så fald en farve fra vores Fine Structure Collection. Disse farver har en ru struktur, som giver en ekstra mat finish.

Tjek alle farver ud

Tip! Er du ikke sikker på, hvilken farve du skal vælge? Du kan bestille farveprøver her. Farveprøverne er lavet af metal og giver dig et godt indtryk af kvaliteten af radiatorskjuleren.

Før

Efter

Hvordan tager du målene?

Når du har valgt udseendet og farven på din nye radiatorskjuler, kan du nu tage målene. Vores konfigurator vil spørge dig, hvordan radiatoren og radiatorknappen ser ud. Baseret på disse oplysninger vil de korrekte instruktioner om, hvordan man måler, blive vist ved hjælp af nogle nyttige billeder. De indtastede størrelser vil blive konverteret til Sentimo-størrelser. På denne måde sikrer vi, at skjuleren passer godt til din radiator. Dybden af skjuleren vil altid være mindre end den størrelse, du har målt, fordi skjuleren skal placeres et par centimeter fra væggen. Højden og længden er altid et par centimeter større end de mål, du har udfyldt, fordi skjuleren skal glide over radiatoren.

Er du ikke helt sikker på størrelserne, og vil du have hjælp til at måle din(e) radiator(er)? Intet problem! Du er velkommen til at anmode om en måleaftale. En af vores rådgivere vil tage målene sammen med dig.

Hvordan samler du din skjuler?

Endelig er din radiatorskjuler ankommet! Nu kan du samle den. Du har ikke brug for noget værktøj til dette.

Skjuleren leveres i fire dele: et øverste gitter, en frontplade og to sidepaneler. Ved hjælp af det praktiske sæt og manualen kan din skjuler sættes sammen på et par trin og derefter klikkes på radiatoren. Skjuler forbliver solidt på plads med de medfølgende magneter.

Har du stadig brug for flere oplysninger? Download brugsanvisningen her eller se installationsvideoerne!

Tjek installationsvideoerne ud

ER DU KLAR TIL AT BESTILLE DIN RADIATORSKJULER?

Ja, jeg er!