Instruktionsvideoer: montering

Har du modtaget din radiatorskjuler, og er du klar til at installere den? Med vores nyttige instruktionsvideoer gør vi det ekstra nemt for dig!

Hvad vil du samle?

Har du modtaget din radiatorskjuler, og ønsker du at komme i gang med installationen? Denne video vil hjælpe dig. Du er klar om et par minutter!
Hvis din radiator har en radiatorknap, der vender opad, kan du skjule den med et hævesæt. I denne video forklarer vi, hvordan man samler et hævesæt.
Monterer du din radiatorskjuler på en søjleradiator? Så skal du bruge et søjlesæt. Se denne video om, hvordan man samler et søjlesæt.
Vi kan ikke dække en radiator, der er længere end 302 cm, med kun én radiatorskjuler. Denne længde kræver to skjulere, der kan forbindes med et sammenfletningssæt. Se denne video, hvis du skal tilslutte to radiatorskjulere.
Har du bestilt en skjuler til en lodret radiator med rørene forneden? Se i så fald denne video om, hvordan du samler skjuleren.
Har du bestilt en skjuler til en lodret radiator med rørene i toppen? Så kan du se denne video om, hvordan du samler skjuleren.