Instruktionsvideoer: måling

Er du klar til at bestille din radiatorskjuler, men vil du have mere information om, hvordan du måler den? Vi er her for dig! Her finder du nogle nyttige videoer med klare instruktioner om, hvordan du måler din radiator.

Vi forklarer måleprocessen for en radiator med to videoer. I den første video "Måling: Hvordan?" vil vi vise dig, hvordan du måler dybde, højde og længde på din radiator. I den anden video "Måling af radiatorens drejeknap" vil vi fortælle dig mere om mulighederne med forskellige typer af radiatordrejeknapper, og hvordan du kan måle dem.

I videoen nedenfor forklarer vi, hvordan du måler dybden, højden og længden af din radiator. Vil du vide mere om mulighederne med din radiatorknap, og hvordan du kan måle den? Se derefter videoen "måling af drejeknappen".
I denne video forklarer vi, hvilke muligheder der er med forskellige typer af radiatorknapper, og hvordan du måler disse. Vi kan ikke skjule en termostat, fordi den måler temperaturen i rummet. Har du en normal drejeknap? Så kan vi skjule den i de fleste tilfælde. Det afhænger af knappens position. Se videoen nedenfor for den fulde instruktion.

Klar til at komme i gang?

Konfigurer din radiatorskjuler