Download installationsmanualer

Vores manualer er altid inkluderet i vores produkters indpakning. I det usandsynlige tilfælde, at du har mistet den, er det nyttigt at være i stand til at downloade manualerne. Her kan du finde alle manualer i PDF-format.

Hvad vil du samle?

Du skal bruge denne manual til at samle din radiatorskjuler. Følg trinene og læs vedligeholdelsesvejledningen omhyggeligt. Så skal det nok gå.

Se manual >
Kom din radiatorskjuler med et hævesæt? Brug i så fald denne manual. Du har brug for et hævesæt, hvis du vil skjule en radiatorknap, der vender opad. Hævesættet vil sikre, at radiatorskjuleren forbliver på plads, når den placeres over drejeknappen.

Se manual >
Søjlesættet er specielt fremstillet til at sikre, at en radiatorskjuler kan placeres på en søjleradiator. Du kan montere søjlepladerne på forsiden af radiatoren, så du kan placere magneterne.

Se manual >
Har du en radiator, der er længere end 302 cm? Så kan vi ikke dække den med en enkelt radiatorskjuler. Denne længde kræver to skjulere, der kan forbindes med et sammenfletningssæt. Sammensmeltningssættet kan kun bestilles efter anmodning. Dette skyldes, at vi gerne vil hjælpe med at vælge de rigtige størrelser til begge skjulere. Har du en radiator, der er længere end 302 cm? Du er velkommen til at kontakte os.

Se manual >
Har du bestilt en skjuler til en lodret radiator? Denne type skjuler har en separat manual. Lodrette skjulere kan kun bestilles efter anmodning. Du kan fremsætte din anmodning her.

Se manual >
Er du en stolt ejer af et Sentimo Cabinet? Brug i så fald denne manual.

Se manual >