Returneringer og ombytninger

Vil du returnere din ordre? Find alle oplysninger og betingelser her.

Det er muligt at returnere din ordre inden for 14 dage efter levering. Vær opmærksom på, at eventuelle returomkostninger er for din egen regning. Fortæl os via returformularen, at din ordre bliver returneret, og hvilke produkter der er tale om. Her kan du også nævne årsagen til returneringen. Vi sender dig en returseddel, som du skal klistre på din pakke, før du sender den. Uden denne returseddel er det umuligt for os at finde ud af, hvem pakken kommer fra, og tilbagebetalingen kan ikke foretages. Så snart vi har modtaget de returnerede produkter, vil du modtage en tilbagebetaling af købsbeløbet for de produkter, du har returneret inden for 14 dage. Kan du ikke selv returnere din ordre? Så er det også muligt at få din ordre afhentet af vores kurer. Omkostningerne er 35 € inkl. moms pr. pakke. Hvis du ønsker at bruge denne service, kan du give os besked via returformularen.
Vi bytter ikke automatisk bestilte produkter, hvis du f.eks. ønsker en anden farve eller størrelse. I dette tilfælde kan du returnere de produkter, du har bestilt forkert, og selv placere en ny ordre med de rigtige produkter.
Vores produkter er ikke lagervarer. Hvis den radiatorskjuler, du har bestilt, ikke passer, eller hvis du ikke er tilfreds med dit køb, er det muligt at returnere produktet inden for 14 dage efter levering. Returomkostningerne er for egen regning. Bemærk venligst: Denne service er kun gyldig på denne webshop.
Ærgerligt, at radiatorskjuleren ikke passer! Giv os besked ved at udfylde kontaktformularen. Sammen kan vi finde en passende løsning. Glem ikke at inkludere et billede af din radiator. Hvis du har bestilt de forkerte størrelser, kan din ordre blive returneret inden for 14 dage efter levering.

Returnering
Det er muligt at returnere din ordre inden for 14 dage efter levering. Vær opmærksom på, at eventuelle returomkostninger er for din egen regning. Fortæl os via returformularen, at din ordre bliver returneret, og hvilke produkter der er tale om. Her kan du også nævne årsagen til returneringen. Vi sender dig en returseddel, som du skal klistre på din pakke, før du sender den. Uden denne returseddel er det umuligt for os at finde ud af, hvem pakken kommer fra, og tilbagebetalingen kan ikke foretages. Så snart vi har modtaget de returnerede produkter, vil du modtage en tilbagebetaling af købsbeløbet for de produkter, du har returneret inden for 14 dage.

Kan du ikke selv returnere din ordre? Så er det også muligt at få din ordre afhentet af vores kurer. Omkostningerne er 35 € inkl. moms pr. pakke. Hvis du ønsker at bruge denne service, kan du give os besked via returformularen.

Ombytning
Vi bytter ikke automatisk bestilte produkter, hvis du f.eks. ønsker en anden farve eller størrelse. I dette tilfælde kan du returnere de produkter, du har bestilt forkert, og selv placere en ny ordre med de rigtige produkter.

Betingelserne ovenfor gælder kun for ordrer, der afgives via denne webshop.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Intet problem. Bare stil dit spørgsmål nedenfor, så vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.

Er spørgsmålet om en ordre, du har afgivet? Indtast dit ordrenummer her. Du kan finde dit ordrenummer i ordrebekræftelsen.
Giv tilstrækkelig forklaring, så vi kan besvare dit spørgsmål korrekt
Indtast sikkerhedskode
 Security code