Muligheder med Sentimo

Har du spørgsmål til, hvad der er muligt med din radiator? Her finder du alle spørgsmål og svar om muligheder med Sentimo.

I nogle tilfælde kan du også skjule rørene på radiatoren med en Sentimo-radiatorskjuler. I de fleste
situationer kan du gøre dette ved at inkludere rørene i din måling af længden af radiatoren. Hvis dette ikke
er muligt, kan du bruge radiatorskjulerens brækkeelementer (??do not know what word to use here)
(øverst og nederst på hvert af sidepanelerne), som du kan fjerne med håndkraft eller med en tang. Dette
giver plads til vandrørene. Er du stadig usikker på situationen? Bare kontakt os via denne kontaktformular,
og glem ikke at uploade et billede af din radiator.
Sentimos radiatorskjulere er ikke beregnet til fritstående radiatorer. Dette skyldes, at radiatorskjuleren ikke kan dække begge sider af radiatoren. Skjuleren er beregnet til radiatorer, der er monteret mod væggen.
Skjuleren er monteret på radiatoren ved hjælp af stærke magneter. Se montagevideoen.
Nej, dybden af Sentimo vil blive baseret på din radiatorstørrelse. Sentimo vil altid dække radiatoren, men vil blive samlet et par centimeter fra væggen (i de fleste tilfælde). Dette har at gøre med de vægbeslag, der fastgør radiatoren til væggen.
Det anbefaler vi ikke. Vores skjulere er pulverlakeret, hvilket skaber et smukt og jævnt lag af lak. Erfaring viser, at dette resultat ikke kan opnås med maling eller fernis.
Vores radiatorskjuler fylder så lidt som muligt, men vi kan naturligvis ikke forhindre, at der er brug for lidt plads omkring radiatoren for at kunne placere skjuleren. For at placere skjulerens øverste gitter skal der være 2 cm mellem radiatoren og vindueskarmen. Så vil den passe perfekt!
Sentimos radiatorskjulere er lavet af galvaniseret metalplader af høj hvalitet. Skjuleren er samlet med stærke magneter, hvilket betyder, at skjuleren sidder tæt til radiatoren, og stålet leder varmen optimalt. Også skjulerens gitter sikrer, at den varme luft kan stige. Denne konvektionsvarme er 80 procent af den samlede varme. Som følge heraf har Sentimos radiatorskjuler et minimalt varmetab.
Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du bruger en RAL-farvevifte eller RAL-farvekort (fås i malerforretninger). Vil du være sikker på farven? Så er det muligt at bestille farveprøver på vores hjemmeside. Disse er stålplader på 10 cm gange 14 cm, så du straks kan se kvaliteten og farven af Sentimo. Bestil dine farveprøver her.
I nogle tilfælde er vandkanalerne i radiatoren dybere end 5 mm. Magneterne (5 mm tykke), som holder skjuleren forbundet til radiatoren, kan ikke komme i direkte kontakt. Placer magneterne oven på vandkanalerne i stedet for i mellem; dette vil løse den bankende lyd. Se også monteringsvejledningen.
Vi råder dig til at rengøre skjuleren en gang imellem med en fugtig klud. Dette forhindrer støv i at sætte sig i
belægningen. For mere information om vedligeholdelse af din Sentimo skjuler bedes du klikke her.
Nogle radiatorer har en normal termostat, der vender opad. Dette placerer termostaten lidt over radiatoren. Det er
muligt at dække denne termostat. Du kan gøre dette ved at fortælle vores konfigurator, at du har en "normal
termostat", der har en "opadgående" position, og derefter følge de angivne måleinstruktioner. Med dette valg vil du
automatisk modtage en hævepakke med din ordre. Denne pakke vil hæve hele radiatorskjuleren et par centimeter, så den passer perfekt over termostaten. For mere information om forskellige situationer med radiatorens termostat
bedes du klikke her.
Eftersom en termostatknap måler temperaturen, er det ikke muligt at dække den. Hvis du gør det, mister drejeknappen sin funktion. Særligt til disse situationer har alle Sentimos skjulere aftagelige udskæringer, som du kan fjerne, så din termostatknap kan passe gennem det. For mere information om forskellige typer radiatorknapper bedes du klikke her.
Det gør den i hvert fald. Et ekstra monteringssæt er nødvendigt for at montere skjuleren på en søjleradiator. Du vil automatisk modtage dette sæt med din ordre, hvis du fortæller vores konfigurator (trin 1), at du har en søjleradiator.
Nej, radiatorskjuleren skal dække radiatoren, men må ikke berøre jorden. Dette har at gøre med varmecirkulationen, som ikke længere kan fungere optimalt, hvis radiatorskjuleren rører jorden.
Vores skjuler har aftagelige udskæringer på begge sider, som du kan fjerne, hvor det er nødvendigt. Det er ligegyldigt, hvilken side din radiators drejeknap er monteret på.
Ja, radiatorskjulerne har som standard aftagelige udskæringer på begge sidepaneler: øverst for drejeknappen og nederst for rørene.
Vores skjulere er også velegnede til radiatorer med én plade. Den mindste dybde, vi tilbyder, er 5,6 cm.
Hvis der er aktive rabatkoder hos Sentimo, kan de findes via vores egne kanaler såsom webstedet, sociale medier og nyhedsbrevet. Vi distribuerer ikke rabatkoder via andre websteder. Vil du være den første til at høre om en ny kampagne? Tilmeld dig i så fald vores nyhedsbrev nederst på siden.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Intet problem. Bare stil dit spørgsmål nedenfor, så vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.

Er spørgsmålet om en ordre, du har afgivet? Indtast dit ordrenummer her. Du kan finde dit ordrenummer i ordrebekræftelsen.
Giv tilstrækkelig forklaring, så vi kan besvare dit spørgsmål korrekt
Indtast sikkerhedskode
 Security code