Måling

Vores konfigurator viser dig de korrekte måleinstruktioner baseret på de valg, du foretager. På denne måde kan du være sikker på, at du måler din radiator på den rigtige måde! Har du stadig spørgsmål til, hvordan du måler din radiator? Intet problem! Læs alle svarene her.

Dybden af radiatoren måles fra væggen til fronten af radiatoren.
Højden af radiatoren måles fra toppen af radiatoren til bunden af radiatoren.
Hvordan længden af radiatoren måles afhænger af den drejeknap, den har. Vores konfigurator giver dig de korrekte måleinstruktioner baseret på de valg, du foretager. Klik her for at læse mere om, hvordan du måler din radiator med forskellige typer af radiatorknapper.
Nogle radiatorer har en normal drejeknap, der vender opad. Dette placerer knappen lidt over radiatoren. Det er muligt at dække denne knap. Du kan gøre dette ved at fortælle vores konfigurator, at du har en "normal drejeknap", der har en "opadgående" position, og derefter følge de angivne måleinstruktioner. Med dette valg vil du automatisk modtage en hævepakke med din ordre. Denne pakke vil hæve hele radiatorskjuleren et par centimeter, så den passer perfekt over knappen. For mere information om forskellige situationer og drejeknapper bedes du klikke her.
Det er muligt, at de mål, du har taget, (endnu) ikke kan bestilles på vores hjemmeside. Vores konfigurator vil omdirigere dig til den korrekte tilbudsformular. Du kan anmode om et tilbud ved hjælp af denne formular, så vi kan kontakte dig.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Intet problem. Bare stil dit spørgsmål nedenfor, så vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.

Er spørgsmålet om en ordre, du har afgivet? Indtast dit ordrenummer her. Du kan finde dit ordrenummer i ordrebekræftelsen.
Giv tilstrækkelig forklaring, så vi kan besvare dit spørgsmål korrekt
Indtast sikkerhedskode
 Security code