Stue

En Sentimo kan bruges i alle forskellige indendørs indretninger. Med vores brede udvalg af farver og tre forskellige udseender er der en passende radiatorskjuler til enhver stil.

 • More
  Close

  Kleur: RAL1019
  Uitvoering: Groove
  Maten: 7,6x65x125
  Prijs: €210


Farverig og tropisk

Vi laver vores radiatorskjulere i mere end 45 forskellige farver. De fleste vælger en grundfarve som hvid, sort eller grå. Men sommetider kan en anden farve få din bolig til at se ekstra speciel ud!

Retro og chik

Denne stil kombinerer retromøbler med chikke elementer. En smuk kombination! Du kan lege med farven på din radiatorskjuler for et flot resultat og et legende look.

BEGGE FARVER RAL 1015 OG RAL 9011 MATCHER DENNE STIL!

Industriel

En Sentimo i metal går godt med de industrielle elementer i dette hus. Både sorte og hvide skjulere ser smukke ud her!

Vores radiatorskjulere er fremstillet af en galvaniseret metalplade. Dette materiale er godt til at lede varme og kan også nemt fastgøres med magneter.

Søjleradiatorer

En Sentimo kan også bruges på søjleradiatorer. Dette skaber en verden til forskel. For at fastgøre skjuleren til søjlerne kræves der et ekstra monteringssæt. Du vil automatisk modtage dette sæt med din ordre, hvis du giver os besked om, at du ejer en søjleradiator. Klik her for brugsanvisningen.

Classic

Vores Sentimo Classic passer perfekt i denne stue med klassisk indretning! Rammen i denne radiatorskjuler får de gamle detaljer i huset til at skille sig mere ud på en moderne måde.

EN MØRKFARVET RADIATORSKJULER SKABER MERE KONTRAST OG GIVER ET DRISTIGT LOOK TIL DIN RADIATOR.

Klar til at bestille en Sentimo til i din stue?

Konfigurer din radiatorskjuler