Lodrette radiatorskjulere

Har du en radiator, der er højere end 102 cm? Så er det en lodret radiator. Vi kan forestille os, at du gerne vil give denne type radiator en flot skjuler. Vi hjælper med glæde med dette!

Lodrette radiatorer kan se meget massive ud. Derfor kan vi forestille os, at du gerne vil ændre udseendet på din lodrette radiator. Skift hele udseendet på din radiator med en radiatorskjuler fra Sentimo!

Vores standardskjulere er lavet til radiatorer med en højde på op til 102 cm. Har du en radiator med en højde på 102 cm eller derunder? Så kan du nemt selv designe din skjuler via vores konfigurator. Er din radiator højere end 102 cm? Så er vi også glade for at hjælpe dig med at finde en passende skjuler. Fortsæt med at læse nedenfor!

Lodrette radiatorer fylder ofte meget og kan se meget massive ud. De er almindelige i områder såsom badeværelset og køkkenet. Vi forstår, hvis du gerne vil ændre udseendet på din lodrette radiator uden at anstrenge dig for meget. Med vores lodrette radiatorskjulere tilbyder vi dig den perfekte løsning. De er nemme at installere og vil ændre udseendet på din gamle radiator på blot et par trin.

Før

Efter

Vores lodrette radiatorskjulere fås i mere end 40 forskellige RAL-farver, ligesom vores standardskjulere. På denne måde gør vi det så nemt som muligt for dig at give din lodrette radiator et look, der passer dig perfekt. Ønsker du at gå efter rigtigt blikfang med en lys farve, eller vælger du at gå efter en mere sikker mulighed? Det er op til dig! For at hjælpe dig med farvevalget kan du bestille vores farveprøver.

Bestil dine farveprøver

Ønsker du at give din lodrette radiator et nyt look? Udfyld venligst nedenstående formular. Her vil vi også bede dig om at uploade et billede af radiatoren. På den måde kan vi få et godt indblik i, hvordan skjuleren skal se ud. Når du har udfyldt formularen, vil du modtage et tilbud fra os inden for en uge.

*En lodret radiatorskjuler er kun tilgængelig i Solid-versionen

Vil du skjule radiatorknappen?:


Bemærk: Har din radiator en termostatknap? Så kan den ikke skjules på grund af sin funktion.
(Påkrævet) Da din radiator ikke har en standardstørrelse, skal vi bruge et billede af radiatoren for at lave tilbuddet.
Indtast sikkerhedskode
 Security code