Story of Rio

Rio har et farverigt og legende interiør. I hendes hus kan du finde mange planter og smukke dekorationer. Man kan sige, at det er en stil, der gør en glad! Hun havde dog endnu ikke fundet en passende løsning til sine radiatorer. De havde været en skamplet i årevis, men gulvvarme var ikke et rigtigt valg. Da hun fandt Sentimo, var der endelig en måde at få de radiatorer ud af syne. Hun valgte at skjule både radiatoren i stuen og radiatoren i soveværelset.

På Sentimos hjemmeside var det nemt at vælge de rigtige skjulere til begge radiatorer. Det er tydeligt forklaret, hvordan målingerne skal foretages. Det bliver også straks klart, hvilke muligheder, der er, for at skjule radiatorens drejeknap. Rios radiatorer har begge en almindelig drejeknap, der vender opad. Disse kunne nemt skjules ved hjælp af en hævepakke. Dette giver en ekstra elegant finish!

*En hævepakke vil automatisk blive føjet til din ordre, hvis du fortæller vores konfigurator, at du har en "normal drejeknap", der har en "opadgående" position.

I stuen valgte hun en skjuler i farven RAL 9010. Groove-versionen giver et legende udseende, som passer perfekt med resten af interiøret. Et lille ekstra plus: En Sentimo-skjuler kan bruges som en magnettavle. Skjuleren er lavet af metal, så magneterne vil sætte sig fast til den!

Et strejf af farve i soveværelset: RAL 6021. Denne grønne farve ser smuk ud og passer perfekt ind i Rios interiør! Farven afspejler sig i tapetet og planterne. Den fuldender rummet. Vidste du, at grønne toner i soveværelset giver en afslappende effekt? Nogle gange kan det endda forbedre din søvn. Det er en god bonus!

Før

Efter

Skjulerne blev installeret inden for 30 minutter, efter at de var leveret. Den medfølgende brugsanvisning forklarede præcist, hvordan man skulle gøre det, og skjulerne kunne nemt placeres på radiatorerne med magneterne. Det skabte en verden til forskel. Både stuen og soveværelset er nu helt færdige!

TØR DU VÆLGE EN GRØN RADIATORSKJOLER?