Story of Miriam

Vi købte vores nuværende hjem for mere end seks år siden, og vi var nødt til at arbejde hårdt på det! Efter at have tilføjet et kvistvindue, litervis af maling, nye gulve ovenpå og et nyt badeværelse var vores budget brugt. Men der var en meget stor og grim radiator i køkkenet. Da vi havde brug for radiatoren til at varme køkkenet op, besluttede vi os for at male den. Men fordi vi brugte den forkerte maling begyndte den at skrælle af. En hjemmelavet træskjuler blev budgetløsningen. Det var okay, men desværre levede denne løsning ikke længe. Varmen fik træet til at revne. Så endnu en gang blev køkkenradiatoren et blikfang, men ikke på den rigtige måde. Det var en skam, fordi vi var mere end tilfredse med resten af rummet.

Jeg blev øjeblikkeligt overbevist efter at have set Sentimo på Instagram. Det var den perfekte løsning for os! Så efter at jeg blev ordentligt informeret og inspireret af den overskuelige hjemmeside, bestilte vi radiatorskjuleren. Det var overraskende nemt, dels på grund af den trinvise konfigurator, der anvendes. Ved at følge disse trin kan du angive, hvordan din radiator ser ud, hvilken farve du kan lide, og hvad målene er. Du kan også angive, om du vil skjule knappen under skjuleren eller lade den være synlig. Vi valgte at skjule knappen, fordi det gav radiatoren et roligt udseende. Med hensyn til farve valgte vi den mest almindeligt anvendte hvide farve: RAL 9010. Vi påførte også denne farve på vores vægge og vinduesrammer, så vi var sikre på, at det ville passe fint sammen.

Efter to uger modtog vi en e-mail: Vores radiatorskjuler var på vej til os. På fabrikken er skjuleren lavet efter mål og pulverlakeret i den farve, du ønsker. Installationen af skjuleren var enkel. Efter at vi havde placeret hævepakken (denne sikrer, at drejeknappen er skjult), placerede vi skjuleren på radiatoren. På grund af de stærke magneter holdes skjulerens perfekt på plads. Og fordi vi har et lille barn derhjemme, har vi testet dette et par gange. Skjuleren falder ikke af. Vi er meget tilfredse med resultatet, som radiatorskjuleren giver. Den er blevet en del af vores interiør. Varmen overføres godt, og vi kan ikke mærke noget varmetab. Også farven på skjuleren matcher perfekt med resten af vores interiør. Den er lys og frisk. Du må ikke placere tunge genstande på skjuleren, men det er fint at sætte mindre tunge ting på skjuleren. På den måde behøver skjuleren ikke kun at være praktisk. For eksempel valgte jeg at sætte et par kort på skjuleren med små magneter, så skjuleren passer endnu bedre.

Design din Sentimo