Story of Mariët

Stuen var tæt på at være perfekt

Mariët var næsten tilfreds med sin stue. Værelset var rummeligt og lyst på grund af det lyse interiør og den store skydedør. Men der var stadig en forbedring at opnå, når det kommer til radiatorerne, som er synlige på begge sider af den smukke dør.

Via Instagram stødte hun på Sentimos radiatorskjulere. Sentimo lød som en nem løsning til at slippe af med disse hæslige radiatorer. Du kan selv vælge farve og model. Væggene hos Mariët er af farven RAL 9010. Derfor valgte Mariët også at bestille radiatorskjulerne i denne farve. På den måde forsvinder radiatorerne i interiøret, hvilket får interiøret til at se pænt og roligt ud.

Da hun havde målt dimensionerne på radiatoren, kunne skjulerne bestilles. Efter et par uger blev disse leveret derhjemme. Monteringen af skjuleren var let som en leg. Sentimo placeres let med de medfølgende magneter.

Inden for få minutter har du radiatorer, der pludselig gerne må ses. Gardinerne, der dækkede radiatorerne, viger for et nyt og elegant look.

Mange mennesker foretrækker at gemme deres radiatorer bag gardiner, stole eller andre møbler. Meget innovativt, men ikke nødvendigt, når du finder den rigtige løsning. Ville det ikke være meget sjovere at indrette dit hjem uden at tage radiatorerne med i betragtning?
Mariët behøver ikke længere at gemme sine radiatorer, fordi de nu er blevet en del af hendes smukke interiør.

Radiatorskjulerne hos Mariët er af farven RAL 9010. Sentimos radiatorskjulere er pulverlakeret på fabrikken i Ulft, Holland. Dette giver radiatorskjulerne en smuk og glat overflade, der er egnet til enhver stue – selv fugtige rum som badeværelset.

Når knappen på radiatoren er monteret i en opadgående retning, er det ofte muligt at medtage den i radiatorskjuleren. Det at skjule drejeknappen giver et ekstra pænt udseende til radiatoren. Bemærk, at drejeknappen ikke er så nem at komme til, når radiatorskjuleren er placeret. Indstil derfor drejeknappen til en position, som du for det meste bruger. Gennem konfiguratoren på sentimo.nl er det muligt at tilføje et sæt til en radiatorskjuler, som giver ekstra styrke. Du skal blot vælge at dække drejeknappen. Dette giver automatisk et såkaldt hævesæt, som skal placeres under gitteret for at holde radiatorskjuleren på plads.

ØNSKER DU AT OPNÅ ET SÅ GODT RESULTAT? BESTIL DIN SENTIMO-RADIATORSKJULER ONLINE!