Story of Danielle

Danielle er blogger og fotograf. På hendes Instagram kan du finde de smukkeste billeder af hendes drømmeagtige interiør. Lette og naturlige toner danner grundlaget her. Hendes hjem er næsten færdigt nu. Som sidste finpudsning kom hun til Sentimo. Lige her deler hun sin historie.

Endelig bliver vores hus mere og mere færdigt. Den sidste finpudsning er den, der gør forskellen nu. Derfor valgte vi at skjule vores radiatorer i køkkenet. Og wow! Jeg vidste ikke, det ville have så stor effekt.

Sentimo

Via internettet fandt jeg Sentimo – et firma, der leverer radiatorskjulere. Efter vi havde aftalt tid til opmålingen, besøgte en medarbejder os for at måle radiatoren. Måske kunne vi have gjort det selv, men den ekstra service var dejlig at have. Efter ca. to uger ankom vores radiatorskjulere. Indpakningen var meget god, og instruktionerne var klare. Vi samlede den inden for 5 minutter. Derefter satte vi magneterne på vores gamle radiator, og så kunne den nye skjuler bare glide på. Sikke en stor forskel, det gjorde! Jeg synes, det er fantastisk, at det giver sådan et smukt og elegant resultat.

Farver

Jeg var i tvivl om, hvilke farver jeg ville have til vores radiatorskjulere. Der er mange forskellige RAL-farver til rådighed. Udover standard hvid er der pink, gul, beige, sort, blå... Det betyder, at der er en perfekt farve til enhver indretning. Da vi har et blomstret tapet, tænkte jeg, det ville være rart at gå efter en farve, som man kan finde i dette print. Dette er blevet en mellembeige nuance. På den anden side af rummet har vi en hvid væg, så vi valgte en hvid farve. Den tredje væg har en lys sandfarve, så vi valgte en farve, der så ens ud.

Udover at vælge farve kan du også vælge mellem tre forskellige versioner: en glat og flad skjuler (Solid), en skjuler med ornamenter (Classic) og en skjuler med striber (Groove). Vi valgte den glatte og flade skjuler til begge radiatorer i spisestuen. Til radiatoren på den anden side af køkkenet valgte vi striberne. Jeg tænkte, det ville være rart at tilføje lidt mere struktur til denne væg.

Resultatet

Jeg kunne ikke have forestillet mig, at en så lille og enkel ændring ville give et så godt resultat. Jeg synes, det ser virkelig smukt ud, og som jeg sagde: Dette var den sidste finpudsning af dette rum.

Endelig er det ene værelse færdigt, og det føles rigtig godt. Så kan vi begynde at nyde alt til fulde.

ØNSKER DU OGSÅ AT GIVE DIT HJEM DEN SIDSTE FINPUDSNING? VI VIL MEGET GERNE HJÆLPE DIG MED OPMÅLINGERNE!