Story of Brenda

Brenda er fotograf og en stor fan af indretning og styling. Hun skriver artikler om disse emner til sit eget websted Studio Brenstijl. Denne gang skriver hun en historie udelukkende for os, der deler hendes oplevelse med Sentimo.

Vi har boet i vores hus i omkring 10 år nu. I begyndelsen var jeg aldrig generet af radiatorerne – de var bare en del af huset. Vi gav dem et godt lag maling, da vi lige var flyttet ind her. Efter at have boet her i et par år, begyndte jeg at blive lidt irriteret. Huset blev mere og mere elegant, og vindueskarmen kunne også bruge et bedre udseende. Det fik bolden i gang. Vi har nu en elegant vindueskarm, så en elegant radiator ville ikke være en dårlig idé...

Renovere eller flytte?

Men der dukkede andre planer op. Måske skulle vi flytte og finde noget andet. Som følge heraf lå dette radiatorprojekt på køl et stykke tid. Nu hvor vi med sikkerhed ved, at vi bliver her, er vi begyndt at være mere opmærksomme på huset på flere punkter.

Og det kom igen på tale at gøre noget ved dette lange varmeobjekt. Det var ikke længere frisk og pænt, så det var tid til at ændre det.

Mit valg

Jeg har valgt Groove-varianten. Elegant, men også med et moderne præg. Vi kunne godt lide det, fordi radiatoren er meget lang. Farven, jeg valgte, var RAL 9016. Lyst og hvidt. Ligesom vindueskarmen. Det gør det bare lidt mere funklende og friskere end en standard hvid nuance. Væggen bag sofaen er også malet i denne farve, så det hele passer perfekt.

Installation af Sentimo-skjuleren var super nem. Det var en stor en, så jeg kunne ikke løfte den på egen hånd. Men hvis du har en mindre radiator, er det nemt at gøre det på egen hånd. Super nemt!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Noget, vi havde i tankerne i årevis, er nu færdigt. Og se, hvor smukt det er! Skjuleren er lidt større end selve radiatoren. På denne måde er alle de rodede ting omkring radiatoren ikke længere synlige. Helt fantastisk! Jeg er overlykkelig over resultatet!